Het Nederlands Watermuseum is een familievriendelijk ‘doemuseum’ in Sonsbeek park, deels verborgen onder de grond. Dankzij de inzet van een klein team betaalde medewerkers en zo’n 45 vrijwilligers kunnen we jaarlijks circa 60.000 bezoekers ontvangen.

Baliemedewerker (vakantiewerk)

In de zomervakantie zoeken we versterking van het balieteam. Achter de entreebalie van het museum ben je het visitekaartje van het museum, een geslaagd bezoek aan het museum begint bij jou!

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met een gastvrije, vriendelijke uitstraling en goede communicatieve vaardigheden. Het is fijn als je enigszins stressbestendig bent en om kunt gaan met onverwachte situaties. Je werkt samen met vrijwilligers en collega’s van allerlei achtergronden en kunt goed overleggen met je collega’s over taakverdeling.  Bij de entreebalie voorzie je bezoekers van de juiste informatie en verkoopt hen kaartjes voor entree en eventuele activiteiten.

In de zomervakantie zijn diverse doordeweekse dagdelen vrij (m.n. op maandag en donderdag). Omdat we ook in de weekenden geopend zijn, vragen we ook van je om met enige regelmaat een dagdeel in het weekend te helpen.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een goedlopend familiemuseum binnen een gevarieerd team van vrijwillige en betaalde medewerkers. De werkomgeving is prachtig (park Sonsbeek) en goed bereikbaar met fiets of ov. We zijn een kleine en platte organisatie met ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor een goede werksfeer. Je krijgt van ons een basiscontract voor flexibel personeel voor bepaalde tijd. Je werktijden liggen in principe tussen 9.00 en 17.30 u.

Interesse?

Je kunt je sollicitatie vóór 1 juni sturen aan info@watermuseum.nl o.v.v. vacature balie. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Yvette van Hees, te bereiken via 026-3551261.