Word jij Waterprofessor of Waterinspecteur deze zomervakantie?

Van 9 juli t/m 4 september kun je 7 dagen per week in het Waterlab van het Nederlands Watermuseum spetterende proefjes doen. Trek je labjas aan, ga als een echte Waterprofessor aan de slag en behaal je diploma!

De proefjes vinden dagelijks plaats in het Waterlab, zijn geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders/ begeleiders en deelname kost € 1,50 + een geldig entreebewijs.

Of ga jij liever in park Sonsbeek aan de slag als een ware Waterinspecteur? Je gaat op zoek naar de waterpunten in het park en bij elk punt doe je een leuke en leerzame opdracht. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en is te koop voor € 3,95 aan de balie van het museum en kan op elk willekeurig moment gestart worden. Een jonger broertje of zusje dat ook mee wil doen? Koop voor € 1,50 de Waterinspecteur Junior kaart en scoor die gouden sticker! Niet los verkrijgbaar.