Waterinspecteur speurtocht

30 april 2021

Onze stagiaires hebben als stageopdracht een super leuke Waterinspecteur speurtocht door park Sonsbeek ontwikkeld. De speurtocht is af en dat moet natuurlijk gevierd worden! 🎉

Wil jij kans maken om als eerste de speurtocht te doen op Hemelvaartsdag? Check snel de vlog met boswachter Jeroen!

Op zondag 9 mei maken we de winnaars bekend. Ja je leest het goed, winnaars! Want niet 1 maar 2 gezinnen mogen op ontdekkingstocht! 😁😁 Laat je reactie achter op een van onze social media kanalen: Facebook of Instagram.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op Hemelvaartsdag vanaf 11 uur kun je de speurtocht ook in de Waterwinkel kopen 🙌🏼
De Waterwinkel van het Nederlands Watermuseum opent buiten, bij mooi weer, speciaal haar deuren voor deze nieuwe speurtocht. Van 14 t/m 16 mei en 23, 24 mei van 11:00 tot 16:00 uur. Geen tijd om direct te gaan onderzoeken? Niet getreurd, je kan op ieder willekeurig moment starten. Koop je speurtocht tijdens de openingstijden en begin wanneer jij wil. Ook worden er andere seizoensgerelateerde producten verkocht, zoals een set om zelf watermonsters te gaan vangen.