Leuk uitje: 26 en 27 augustus is het Verhaal van Gelderland Festival bij kasteel Cannenburgh in Vaassen, met als thema Land en Water. Je beleeft op dit erfgoedfestival de complete geschiedenis van Gelderland, van prehistorie tot nu.

Wij zijn ook aanwezig als onderdeel van de tentoonstelling ‘de Rivier Verbindt’. Op het activiteitenplein kan je bij ons Dijken Bouwen en de 3D-waterkaart ontdekken. Zien we je ook? Toegang is gratis. Meer informatie vind je op Verhaal van Gelderland

De Rivier Verbindt

In het kader van de Gelderse Verhaallijnen van Provincie Gelderland zochten drie musea en een museumwoning elkaar op. Want samen vertellen we het verhaal. Bezoek het Nederlands Watermuseum, Stoomgemaal de Tuut, museum Tweestromenland en het Arnhems Gemaal; ontdek en beleef de verbindende kracht van water!

Alle grote rivieren van ons land stromen door Gelderland. De geschiedenis van de rivier weerspiegelt de geschiedenis van de mens en andersom.

Leuke actie

Op het Verhaal van Gelderland Festival kan je een flyer meenemen met meer informatie. Ook kan je deze flyer gebruiken om bij het bezoek van het tweede en derde museum 25% korting te krijgen of een tweede kop koffie of thee bij het Arnhems Gemaal. Dus kom vooral langs!