‘t Waterradje

Het Arnhemse water verbindt ons. Vanaf dag één brengen we een ode aan het water, elk op onze eigen manier.

Op 7 november 2019 werd het Nederlands Watermuseum benoemd tot het eerste verkooppunt van de Brouwerij Durs biertjes en werd bij het waterrad een 3pack overhandigd aan adjunct-directeur Monique Verber om de samenwerking te bezegelen.

Nu… twee jaar later, is de tijd rijp voor een eigen Nederlands Watermuseum biertje. In deze samenwerking van Brouwerij Durs en het Nederlands Watermuseum komt het beste van twee werelden samen. Gebrouwen met écht Ernems water; ‘t Waterradje! Een tripel, een echt najaarsbiertje, smaakt heerlijk vanaf 17.00 uur thuis op je bank! 😉🍻

De biertjes zijn los te verkrijgen (€3,05), in een 3pack (€10,50) of 5pack inclusief 2 limited edition Sonsbiertjes en stoer DURS glas (€22,49).

Je koopt de biertjes in de Waterwinkel tijdens de reguliere openingstijden. Je kunt ook een BESTELLING PLAATSEN, dan zorgen wij dat jouw pakketje klaarstaat op het door jou gewenste tijdstip. Je bestelling wordt pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen.