Kerstvakantie

IJskoude proefjes
Deze kerstvakantie zijn er in het Nederlands Watermuseum leuke extra activiteiten te doen die te maken hebben met het winterseizoen. Wil jij ontdekken hoe je water van kleur kunt laten veranderen met ijsblokjes? En denk je dat ijs sneller in zoet of zout water smelt? Kom en ontdek het met deze ijskoude proefjes!

Deze gezinsactiviteit vindt vanaf 26 december t/m 9 januari dagelijks plaats tussen 10.00 en 17.00 uur in de Waterwerkplaats.

Inschrijven voor de activiteit kan aan de balie van het museum (vooraf reserveren is niet mogelijk) tegen betaling van entree en €1,50. De activiteit is voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar.

Let op: 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten. Op Oudejaarsdag sluit het museum om 16.00 uur.