Expositie Fotoclub Meinerswijk

Fotoclub Meinerswijk is een kleine club van enthousiaste amateurfotografen. Het doel van de club is de deelnemers plezier te laten beleven aan het maken, verbeteren en bespreken van foto’s. Ook technische aspecten komen hierbij aan bod. Tegelijk speelt gezelligheid en ongedwongen jezelf kunnen zijn, met onderling respect naar elkaar, een grote rol.

De club komt maandelijks bijeen. Om de creativiteit te bevorderen wordt elke maand gewerkt met een thema, dat bedacht wordt door de leden zelf. Daarnaast is er ruimte om persoonlijke portfolio’s te presenteren, er worden fotokettingen ‘geregen’ en er worden onderling spontaan afspraken gemaakt om onderwerpen uit te diepen of om gezamenlijk op pad te gaan.

Fotoclub Meinerswijk exposeert met veel genoegen haar fotowerken in het Nederlands Watermuseum. Het thema van de expositie is ‘Water in de toekomst’. Om aan te sluiten bij de doelstellingen van het Nederlands Watermuseum zijn de fotografen van Fotoclub Meinerswijk ijverig aan het werk gegaan om een succesvolle expositie te kunnen realiseren op deze unieke locatie. De expositie vindt plaats van 5 juli 2021 tot 5 september 2021.

Foto: Resie Robbers