Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Krijg jij ook zo’n goed humeur van enthousiaste kinderen en gezellige collega-vrijwilligers? En word je niet nerveus van zo nu en dan wat lichte chaos door piekmomenten? Kom dan vooral een deel van de zomer in het Nederlands Watermuseum doorbrengen! Iedere schoolvakantie en in de weekenden bieden we extra activiteiten aan voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Om alle enthousiaste bezoekers te ontvangen, zoeken we extra vrijwilligers. Je kunt bijvoorbeeld kinderactiviteiten begeleiden of als labmedewerker of publieksbegeleider aan de slag. Ervaring is geen vereiste, wel zoeken we mensen met een open en gastvrije uitstraling. We hebben niet alleen een gezellig en enthousiast team van vrijwilligers, maar sluiten het seizoen ook nog eens af met een leuke activiteit!Ben je enthousiast geworden? Reageer dan direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen 3 werkdagen) en kijken ernaar uit je in ons museum te ontvangen! Je kunt contact opnemen met Annet Hammer via a.hammer@watermuseum.nl.