Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Fotoclub Meinerswijk exposeert momenteel met foto’s van zes natuurfotografen uit hun ijsvogelcollectie in het Nederlands Watermuseum. En dat is extra bijzonder want de onthulling van de nieuwe sculptuur van een ijsvogel komt er aan.

De fotos hebben een mooie plek gekregen en zijn te bezichtigen als je het museum bezoekt. De expositie duurt drie maanden. Kom je ze ook bewonderen?

Fotoclub Meinerswijk

Fotoclub Meinerswijk is een kleine club van enthousiaste amateurfotografen. Het doel van de club is de deelnemers plezier te laten beleven aan het maken, verbeteren en bespreken van foto’s. Ook technische aspecten komen hierbij aan bod. Tegelijk speelt gezelligheid en ongedwongen jezelf kunnen zijn, met onderling respect naar elkaar, een grote rol.

De club komt maandelijks bijeen. Om de creativiteit te bevorderen wordt elke maand gewerkt met een thema, dat bedacht wordt door de leden zelf. Daarnaast is er ruimte om persoonlijke portfolio’s te presenteren, er worden fotokettingen ‘geregen’ en er worden onderling spontaan afspraken gemaakt om onderwerpen uit te diepen of om gezamenlijk op pad te gaan.