Vrijwilligersvacature

Labmedewerker – begeleiden proefjes

Het begeleiden van kinderen bij spetterende proefjes in onze waterwerkplaats. Van dinsdag t/m vrijdag ontvangen we schoolgroepen en in het weekend is de waterwerkplaats open voor alle kinderen tussen 6-12 jaar. De inhoud van de proefjes en de sfeer is bij al deze activiteiten weer net anders, dus er is vast iets bij waar jij blij van wordt!  Maak een afspraak >

Jouw rol

Samen met andere vrijwilligers begeleid je de kinderen bij proefjes, zorgt dat materialen netjes blijven en helpt bij het trekken van conclusies. Graag nodigen we je uit om een keertje mee te komen kijken, zodat je een goede indruk kunt krijgen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met activiteitenbegeleiding, maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met kinderen. Je moet om kunnen gaan met drukke, soms chaotische situaties en goed kunnen samenwerken. We vragen voor deze functie een VOG.

Werktijden

 • Door de week en/of in het weekend
 • Overdag
 • In overleg, één dienst duurt maximaal 4 uur

Dit bieden wij

Je maakt onderdeel uit van een enthousiaste groep van ongeveer veertig vrijwilligers die in en rond het Watermuseum talloze activiteiten verzorgen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng (qua indeling maar ook inhoudelijk). Een paar keer per jaar organiseren we excursies voor de vrijwilligers en tweemaal per jaar geven we een feest om de vrijwilligers te bedanken. Je hebt verder recht op een dagdeelvergoeding. Uiteraard ben je via ons verzekerd (ongevallen- en WA-verzekering).

Je volgt een aantal trainingen voor speciale labactiviteiten en krijgt begeleiding tijdens de inwerkperiode.

Zin om aan de slag te gaan als vrijwilliger?

Vul snel het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. (Uiterlijk binnen 3 werkdagen.)

  Vragen met een * zijn verplicht:

  Of is dit misschien meer iets voor jou?

  Escape room begeleiden

  Hou jij ook zo van de spanning van een escape room?  Lukt het wel of niet om binnen de tijd alle puzzels op te lossen en te ontsnappen? Of ben je iemand die graag ‘aan de knoppen’ zit? Wij hebben een escape room met als thema Water. Zie jij jezelf wel in de ‘control room’?