Vrijwilligersvacature

Groene vingers

Het watermuseum ligt in het prachtige Sonsbeek park, maar de grond rondom het museum en het kantoorpand valt onder onze eigen verantwoordelijkheid. We zijn op zoek naar iemand met groene vingers, die het leuk vindt om ongeveer een dag-(deel) per week ervoor te zorgen dat het er netjes uitziet. Je kunt dan denken aan onkruid verwijderen, gras maaien etcetera. Ga je graag buiten aan de slag? Maak een afspraak >

Jouw rol

Je heb de vrijheid om de werkzaamheden in je eigen tempo doen en op een tijdstip dat jou zelf het beste schikt, maar tegelijkertijd maak je onderdeel uit van onze groep enthousiaste vrijwilligers en medewerkers. Afhankelijk van je eigen behoeftes en vaardigheden kunnen we je ondersteunen waar nodig. Voor deze functie is enige ervaring met groenonderhoud handig – de zogenaamde ‘groene vingers’.

Werktijden

 • Door de week 
 • Een tot twee dagdelen per week
 • In overleg

Dit bieden wij

Je maakt onderdeel uit van een enthousiaste groep van ongeveer veertig vrijwilligers die in en rond het Watermuseum talloze activiteiten verzorgen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng (qua indeling maar ook inhoudelijk). Een paar keer per jaar organiseren we excursies voor de vrijwilligers en tweemaal per jaar geven we een feest om de vrijwilligers te bedanken. Je hebt verder recht op een dagdeelvergoeding. Uiteraard ben je via ons verzekerd (ongevallen- en WA-verzekering).

Zin om aan de slag te gaan als vrijwilliger?

Vul snel het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. (Uiterlijk binnen 3 werkdagen.)

  Vragen met een * zijn verplicht:

  Of is dit misschien meer iets voor jou?

  Escape room begeleiden

  Hou jij ook zo van de spanning van een escape room?  Lukt het wel of niet om binnen de tijd alle puzzels op te lossen en te ontsnappen? Of ben je iemand die graag ‘aan de knoppen’ zit? Wij hebben een escape room met als thema Water. Zie jij jezelf wel in de ‘control room’?