Vrijwilligersvacature

Escape room ‘waterproof’ begeleiden

Hou jij ook zo van de spanning van een escape room? Lukt het wel of niet om binnen de tijd alle puzzels op te lossen en te ontsnappen? Of ben je juist iemand die graag ‘aan de knoppen’ zit? Wij hebben een escape room met als thema Water. Als jij jezelf wel in de ‘control room’ ziet, maak dan een afspraak!

Jouw rol

We zoeken iemand die communicatief vaardig is; je moet goed kunnen inschatten wanneer je welke hints geeft aan de groep, of wanneer je juist niets moet zeggen.

Je kunt zelf aangeven op welke momenten (dagdelen) je beschikbaar bent om groepen te begeleiden. De reserveringen zijn zowel door de week als in het weekend. Je tijdsinvestering per keer ligt rond de 2 à 2,5 uur.

Werktijden

  • Door de week of in het weekend
  • In overleg
  • Minimaal 2 dagdelen per maand

Dit bieden wij

Je maakt onderdeel uit van een enthousiaste groep van ongeveer veertig vrijwilligers die in en rond het Watermuseum talloze activiteiten verzorgen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng (qua indeling maar ook inhoudelijk). Een paar keer per jaar organiseren we excursies voor de vrijwilligers en tweemaal per jaar geven we een feest om de vrijwilligers te bedanken. Je hebt verder recht op een dagdeelvergoeding. Je loopt eerst een aantal keren met een andere begeleider mee, zodat we rustig kunnen kijken of het bij je past.

Zin om aan de slag te gaan als vrijwilliger?

Vul snel het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. (Uiterlijk binnen 3 werkdagen.)

    Vragen met een * zijn verplicht: