Vrijwilligersvacature

Begeleider kinderfeestjes

Zorg jij ervoor dat de jarige en zijn of haar genodigden een superfeestje hebben in het Watermuseum? Met slingers, spannende proefjes en natuurlijk wat lekkers erbij kom je al snel in de sfeer. Maak een afspraak >

Jouw rol

Kinderen tussen de 6 en de 12 jaar kunnen hier hun spetterende kinderfeestje vieren. Dit feest vindt grotendeels plaats in het Waterlab en in de Waterwerkplaats ‘s weekends.
Het feestje zelf duurt 75 minuten. In totaal ben je circa drie uur bezig (inclusief klaarzetten en opruimen van het decor).

We zoeken enthousiaste mensen met een open uitstraling die goed kunnen samenwerken met anderen. Daarnaast is het fijn als je met wat drukte en lichte chaos kunt omgaan. Bij meer dan 6 kinderen werk je samen met een andere enthousiaste vrijwilliger. 

Werktijden

  • Door de week, in het weekend.
  • Overdag
  • In overleg, een dagdeel duurt maximaal 4 uur

Dit bieden wij

Je maakt onderdeel uit van een enthousiaste groep van ongeveer veertig vrijwilligers die in en rond het Watermuseum talloze activiteiten verzorgen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng (qua indeling maar ook inhoudelijk). Een paar keer per jaar organiseren we excursies voor de vrijwilligers en tweemaal per jaar geven we een feest om de vrijwilligers te bedanken. Je hebt verder recht op een dagdeelvergoeding. Uiteraard ben je via ons verzekerd (ongevallen- en WA-verzekering). Voor deze functie vragen we om een VOG.

Zin om aan de slag te gaan als vrijwilliger?

Vul snel het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. (Uiterlijk binnen 3 werkdagen.)

    Vragen met een * zijn verplicht: