Vrijwilligersvacature

We horen graag van je

Deze vacature is inmiddels vervuld! Neem vooral contact op als je interesse hebt in vrijwilligerswerk voor het Nederlands Watermuseum. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Maak een afspraak >

Begeleiden activiteit zomervakantie in het Waterlab

Iedere zomervakantie bieden we extra activiteiten aan voor kinderen tussen de 6-12 jaar. Om deze activiteiten te begeleiden zoeken we tijdelijk extra vrijwilligers. Iedereen is welkom, ook als je een dag of meerdere dagen wilt helpen en langer mag natuurlijk ook! Meer weten? Maak een afspraak >

Jouw rol

Krijg jij ook zo’n goed humeur van enthousiaste kinderen en gezellige collega vrijwilligers? En word je niet nerveus van zo nu en dan wat lichte chaos door piekmomenten? Kom dan vooral een deel van je zomervakantie in ons Waterlab doorbrengen en begeleid kinderen met het doen van ‘bruisende proefjes’!

Ervaring met het begeleiden van kinderactiviteiten is fijn maar niet noodzakelijk, wel zoeken we mensen met een open, gastvrije uitstraling die goed kunnen samenwerken met anderen.

Werktijden

 • Door de week
 • In het weekend
 • Altijd in overleg. Een dienst duurt max. 4 uur.

Dit bieden wij

Vooraf geven we een training aan alle vrijwilligers. Je maakt onderdeel uit van een enthousiaste groep van ongeveer veertig vrijwilligers die in en rond het Watermuseum talloze activiteiten verzorgen. Je hebt recht op een dagdeelvergoeding. Uiteraard ben je via ons verzekerd (ongevallen- en WA-verzekering).

Zin om aan de slag te gaan als vrijwilliger?

Vul snel het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. (Uiterlijk binnen 3 werkdagen.)

  Vragen met een * zijn verplicht:

  Of is dit misschien meer iets voor jou?

  Escape room begeleiden

  Hou jij ook zo van de spanning van een escape room?  Lukt het wel of niet om binnen de tijd alle puzzels op te lossen en te ontsnappen? Of ben je iemand die graag ‘aan de knoppen’ zit? Wij hebben een escape room met als thema Water. Zie jij jezelf wel in de ‘control room’?