Vrijwilligersvacature

Baliemedewerker

We zoeken per direct versterking van het balieteam. Achter de entreebalie van het museum ben je het visitekaartje van het museum. Een geslaagd bezoek aan het museum begint bij jou! Maak een afspraak >

Jouw rol

We zoeken iemand met een gastvrije, vriendelijke uitstraling en goede communicatieve vaardigheden. Het is fijn als je enigszins stressbestendig bent en om kunt gaan met onverwachte situaties. Je werkt samen met vrijwilligers van allerlei achtergronden en kunt goed overleggen met je collega’s over taakverdeling. Bij de entreebalie voorzie je bezoekers van de juiste informatie en verkoopt hen kaartjes voor entree en eventuele activiteiten. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die o pwoensdag en donderdag beschikbaar is.

Ervaring met kassawerk is niet vereist, wel handig.

Werktijden

  • Door de week, in het weekend. Voorkeur voor woensdag en donderdag beschikbaar.
  • Overdag
  • In overleg, één dienst duurt maximaal 4 uur

Dit bieden wij

Je maakt onderdeel uit van een enthousiaste groep van ongeveer veertig vrijwilligers die in en rond het Watermuseum talloze activiteiten verzorgen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng (qua indeling maar ook inhoudelijk). Een paar keer per jaar organiseren we excursies voor de vrijwilligers en tweemaal per jaar geven we een feest om de vrijwilligers te bedanken. Je hebt verder recht op een dagdeelvergoeding. Uiteraard ben je via ons verzekerd (ongevallen- en WA-verzekering).

Je loopt eerst een aantal keren mee, zodat we samen rustig kunnen kijken of het bij je past.

Zin om aan de slag te gaan als vrijwilliger?

Vul snel het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. (Uiterlijk binnen 3 werkdagen.)

    Vragen met een * zijn verplicht: